na vrh

Početna

Dobro došli u veleprodaju srebrnog nakita firme Elsana d.o.o  Naša firma se već duži niz godina bavi uvozom srebrnog nakita i distribucijom pravnim licima na teritoriji Srbije i regiona. 

U veleprodaji srebrnog nakita mogu kupovati sva registrovana pravna lica. Kupovina u veleprodaji podrazumeva prodaju po kilogramu srebrnog nakita pravnim licima radi njihove dalje prodaje putem maloprodajnih objekata kupcima tj. fizičkim licima.

Svojim kupcima i poslovnim saradnicima nudimo povoljne veleprodajne cene, odlične uslove, pomoć prilikom odabira i opremanja radnji, savete i podršku u prodaji, kao i stalne dopune najnovijih modela nakita.  Većinu srebrnog nakita uvozimo direktno od velikih proizvođača iz Italije, Tajlanda i Turske. Direktno učestvujemo u dizajniranju pojedinih komada nakita što nama i našim kupcima pruža unikatne modele kojih nema u ponudi drugih prodavaca. Takođe nudimo našim kupcima mogućnost izrade srebrnog nakita po želji i sopstvenom dizajnu. U ponudi imamo različite modele prstenja,minđuša,ogrlica,sajlica,narukvica,privezaka,..Srebrni nakit koji uvozimo  je izuzetnog kvaliteta i finoće (925). Naša firma je registrovani uvoznik, posedujemo svoj jedinstveni žig koji govori o poreklu srebra i garantuje ispravnost i visok kvalitet srebrnog nakita iz naše ponude. Imamo široku i stabilnu mrežu distributera i saradnika. Pored srebrnog nakita svojim poslovnim partnerima u veleprodaji nudimo i dodatni materijal za pakovanje, čuvanje i izlaganje nakita: zip kesice za čuvanje nakita, kutije za pakovanje i izlaganje nakita, sredstva za održavanje, čišćenje i poliranje srebrnog nakita.

Za sve što nismo naveli u tekstu a tiče se poslovne saradnje u veleprodaji srebrnog nakita budite slobodni da nam se obratite. Svakom kupcu i poslovnom saradniku pristupamo pojedinačno i individualno u zavisnosti od Vaših potreba i trudimo se da odgovorimo na sve zahteve i pomognemo da izgradite svoje poslovanje.

Jer samo zajedno i kao tim možemo biti uspešni, dugovečni i zadovoljni !   Vaša  ELSANA d.o.o