na vrh

Veleprodaja

Dobro došli u veleprodaju srebrnog nakita firme Elsana d.o.o iz Beograda. Naša firma se već dugi niz godina bavi uvozom i distribucijom srebrnog nakita na veliko pravnim licima na teritoriji Srbije i regiona. 

U našoj veleprodaji srebrnog nakita mogu kupovati sva registrovana pravna lica (maloprodaje, trgovinske radnje, online prodavnice, zanatske radnje,...). Kupovina u veleprodaji podrazumeva prodaju po kilogramu/gramu srebrnog nakita na veliko pravnim licima radi njihove dalje prodaje.

Svojim kupcima i poslovnim saradnicima nudimo dobro snabdevenu ponudu srebrnog nakita, kontinuirane dopune novih modela nakita, mogućnost poručivanja po želji klijenta, povoljne veleprodajne cene, pomoć prilikom odabira nakita i opremanja radnji, savete i podršku u prodaji. Pratimo trendove, posećujemo sajmove nakita u svetu i uvek se trudimo da prezentujemo i ponudimo našim kupcima novitete iz aktuelnih kolekcija nakita.  Većinu srebrnog nakita uvozimo od velikih proizvođača iz Italije, Tajlanda i Turske. Direktno učestvujemo u dizajniranju pojedinih modela nakita što nama i našim kupcima pruža jedinstvene i unikatne komade. U ponudi imamo različite kolekcije prstenja,minđuša,ogrlica,sajlica,narukvica,privezaka,.. Srebrni nakit koji uvozimo je izuzetnog kvaliteta i finoće (oznaka 925). Naša firma je registrovani uvoznik, posedujemo svoj jedinstveni žig koji govori o poreklu srebra i garantuje ispravnost i visok kvalitet srebrnog nakita iz naše ponude. Imamo široku i stabilnu mrežu distributera i saradnika. Pored srebrnog nakita svojim poslovnim partnerima u veleprodaji nudimo i dodatni materijal za pakovanje, čuvanje i izlaganje nakita: zip kesice za čuvanje nakita, kutije za pakovanje i izlaganje nakita, sredstva za održavanje, čišćenje i poliranje srebrnog nakita.

Za sve informacije o poslovnoj saradnji ili veleprodaji srebrnog nakita budite slobodni da nam se obratite direktno pozivom na nekom od kontakt telefona. Svakom kupcu i poslovnom saradniku pristupamo pojedinačno i individualno u zavisnosti od Vaših potreba i trudimo se da odgovorimo na sve zahteve i pomognemo da izgradite svoje poslovanje.

Jer samo zajedno i kao tim možemo biti uspešni, dugovečni i zadovoljni !   Vaša  ELSANA d.o.o