na vrh

Uslovi korišćenja

Informacije o prodaji » Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu-u, kao i kupovina u našoj internet prodavnici, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.  Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Sve cene na web sajtu  www.elsana.rs  prikazane su u dinarima i sa uračunatim PDV.   

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i plaćaju se dodatno prilikom isporuke.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web sajt  www.elsana.rs  i internet prodaju firme ELSANA.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge   www.elsana.rs 

Korišćenjem bilo kog dela web sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web sajta www.elsana.rs  smatraće se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  • Prilikom registracije ili poručivanja, posetilac web sajta ostavlja svoje identifikacione podatke. Nakon registracije posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
  • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web sajta, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
  • Svi proizvodi prikazani na web sajtu www.elsana.rs su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost proizvoda i status porudžbine možete proveriti pozivom na broj telefona 066/9020 582 ; 061/5050 582 ili upitom na e-mail  srebro.elsana@gmail.com
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije. 

Elsana d.o.o pre isporuke obaveštava kupca o tačnom iznosu troškova dostave koje će platiti uz cenu naručenih proizvoda.