na vrh

O nama

Uvoz i prodaja srebrnog nakita 

Elsana d.o.o je registrovano pravno lice koje se duži niz godina bavi uvozom srebrnog nakita, kao i distribucijom i prodajom na veliko i malo.  Srebrni nakit koji uvozimo i prodajemo je izuzetnog kvaliteta, od pravog srebra, visoke čistoće i finoće (oznaka silver 925). Naša firma poseduje svoj jedinstveni žig izdat od ovlašćenog Državnog organa koji garantuje legalnost i ispravnost srebrnog nakita iz naše ponude. U prilog tome se nalazi Rešenje Ministarstva Privrede - odsek Direkcija za mere i dragocene metale.

Nakit uvozimo od proverenih i renomiranih proizvođača pa je naša ponuda izuzetno bogata i široka za svačiji ukus. Veliki broj modela dizajniramo sami u saradnji sa proizvođačima nakita, tako da u našoj ponudi možete naći jedinstvene i unikatne komade nakita vrhunskog kvaliteta. Odličan odnos cene i kvaliteta čini nas konkurentnim na tržištu, kao i jednim od najvećih distributera srebrnog nakita u regionu.

Izbor srebrnog nakita

Našu kolekciju srebrnog nakita čine srebrne minđuše, srebrno prstenje, ogrlice i narukvice od srebra, srebrni privesci, kompleti od srebra, nakit u kombinaciji sa poludragim kamenjem, cirkonima, kristalima, različitih radova i šara, srebro prevučeno rodijumom (srebro koje ne tamni), raznih dezena i boja. U ponudi je srebrni nakit koji je prefinjen,atraktivan i elegantan a istovremeno sveden i jednostavan. Ogroman izbor različitih komada pruža mogućnost idealnog uklapanja u svim prilikama,kako običnim i svakodnevnim tako i u posebnim prilikama gde se zahteva posebna elegancija i otmenost. 

Ono po čemu se posebno izdvaja naš nakit su i pristupačne cene za kvalitet koji nudimo, tako da smo uvereni da svako može pronaći divan komad nakita i prilagoditi svoje želje mogućnostima.

Stalno pratimo modne trendove i sajmove kada je nakit u pitanju i trudimo se da na našem tržištu kupcima i korisnicima ponudimo uvek najbolje i najatraktivnije komade koji se nose širom sveta.