na vrh

Dostava i plaćanje

I - Dostava i isporuka

Dostavu poručenih proizvoda isporučujemo posredstvom kurirske službe POST EXPRESS.

Cena dostave (poštarina) nije uključena u cenu proizvoda i plaća se dodatno uz isporuku pošiljke. 

Isporuka proizvoda je dostupna na teritoriji Republike Srbije. Rok za isporuku proizvoda koje imamo na stanju u magacinu je 1-2 radnih dana. Ukoliko porudžbinu primimo u toku dana, najkasnije do 14h biće poslata istog dana, a vama isporučena sledećeg dana. Ukoliko porudžbinu primimo posle 14h biće poslata sledećeg dana a vama isporučena dan kasnije.

Sve pošiljke se šalju samo radnim danima, od ponedeljka do petka. Isporuka pošiljaka se vrši radnim danima od ponedeljka do petka od 08-19h, kao i subotom do 14h. 

Cena isporuke (poštarina) se obračunava po zvaničnom cenovniku kurirske službe Postexpress i zavisi od težine paketa i visine otkupne vrednosti.

Elsana d.o.o prilikom potvrde porudžbine a pre slanja pošiljke svakog kupca pojedinačno informiše o ceni poštarine koju je potrebno platiti prilikom isporuke.

II - Način plaćanja

Poručene proizvode možete platiti na sledeći način :

Za fizička lica:

- Plaćanje poručenih proizvoda vrši se pouzećem u dinarima (prilikom isporuke na vašu adresu plaćate iznos poručenih proizvoda + troškove dostave kuriru)

- Plaćanje pre isporuke uplatom na tekući račun firme nalogom za uplatu ili e-uplatom preko aplikacija i kartica banaka (za ovaj vid uplate poštarina iznosi fiksno 270,00 dinara, ne naplaćuje se dodatna usluga otkupa i prenosa novca putem kurirskih službi)

Za pravna lica

- Uplata na tekući račun firme nalogom za uplatu