Veleprodaja nakita

Uvoz i veleprodaja srebrnog nakita

Osnovna delatnost naše firme je uvoz i veleprodaja srebrnog i modnog nakita. Svojim kupcima i poslovnim saradnicima nudimo povolje veleprodajne cene,odlične uslove, kao i stalne dopune najnovijih modela nakita. 

Većinu srebrnog nakita uvozimo direktno od proizvođača iz Italije, Tajlanda i Turske. Direktno učestvujemo u dizajniranju pojedinih komada nakita što nama i našim kupcima pruža unikatne modele kojih nema u ponudi drugih prodavaca. U ponudi imamo različite modele prstenja,minđuša,ogrlica,sajlica,narukvica,privezaka,..Srebrni nakit je izuzetnog kvaliteta i finoće (925). Naša firma je registrovani uvoznik, posedujemo svoj jedinstveni žig koji govori o kvalitetu srebra i garantuje visok kvalitet. Imamo široku i stabilnu mrežu distributera i saradnika. Pored srebrnog nakita svojim kupcima nudimo i kutije za pakovanje i izlaganje nakita,sredstva za održavanje,čišćenje i poliranje srebrnog nakita.

Pored srebrnog nakita od skoro smo ponudu obogatili i modnim Monili fashion nakitom ekskluzivnog dizajna,visokog kvaliteta a veoma pristupačnih cena. Modni nakit je veoma popularan u svetu i kod nas i nezaobilazan modni detalj kod dama svih profila i starosti. Nakit je obogaćem poludragim kamenjem u raznim bojama i dezenima. U ponudi nakit za svakodnevnu eleganciju,poslovne prilike i elegantne svečane prilike.

Našu ponudu srebrnog i modnog nakita čini preko 1000 različitih komada nakita.

Sedište veleprodaje srebrnog nakita Elsana doo

Sedište naše firme i veleprodaje se nalazi u Beogradu. Korektna poslovna politika pomogla je da izgradimo kvalitetnu distributivnu mrežu u Srbiji. Na našem sajtu možete videti samo neke modele iz naše široke ponude. 

 

Za sve dodatne informacije i uslove kontaktirajte nas na telefone:

061/ 50 50 582   ili   066/ 90 20 582   svakim danom od  10-20h

Vršimo besplatnu dostavu širom Srbije 

Za kupovinu veće količine odobravamo dodatne rabate i popuste !